νερό νερό νερό Σχολη Χορου Θεσσαλονικη Αρνάκι με πετιμέζι (/ ~ /)
페이지 정보
작성자 Pasquale 작성일24-06-13 16:29 조회16회 댓글0건관련링크
본문
Σχολη Χορου Θεσσαλονικη Σχολη Χορου Θεσσαλονικη: Σχολη Χορου Θεσσαλονικη Τα Οφέλη του Χορού για την Υγεία Το αρνάκι Σχολη Χορου Θεσσαλονικη σε μια γλυκοπικάντικη Σχολη Χορου Θεσσαλονικη: Σχολη Χορου Θεσσαλονικη Χορός και Παιδιά: Αναπτύσσοντας Δεξιότητες Ζωής Προετοιμασία Χορευτών για Διαγωνισμούς εκδοχή που δεν θα περάσει απαρατήρητη...."
Αρνάκι με πετιμέζι Σχολη Χορου Θεσσαλονικη
Υλικά για 6 άτομα:
2 κιλά αρνάκι ή κατσικάκι
1 φλιτζάνι πετιμέζι
½ κιλό πατατούλες
4-5 σκελίδες σκόρδο
2 πιπεριές πράσινες, καυτερές, κομμένες σε ροδελίτσες
1 κιλό ντοματίνια
2-3 κλαδάκια μάραθο
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο, ρίγανη
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος
Food Styling: Tina Webb
Καθαρίζετε τα σκόρδα, τα κόβετε στη μέση κατά μήκος και αφαιρείτε την πράσινη ουρίτσα του κέντρου. Τα περνάτε από αλατοπίπερο στο οποίο έχετε ανακατέψει και λίγη ρίγανη.
Χαράζετε το κρέας και μπήγετε μέσα στις χαρακιές τα σκόρδα. Αλατοπιπερώνετε, το αλείφετε με Λάδι και το τοποθετείτε σε ταψί.
Πλένετε καλά τις πατατούλες, χωρίς να αφαιρέσετε τη φλούδα τους και χωρίς να τις κόψετε. Τις αλατοπιπερώνετε και τις βάζετε γύρω από το κρέας. Πασπαλίζετε με τις καυτερές πιπεριές. Τοποθετείτε ανάμεσα τα ντοματίνια και βάζετε από πάνω τα κλαδάκια του μάραθου. Περιχύνετε το φαγητό με λίγο ελαιόλαδο και το πετιμέζι αραιωμένο με ένα ποτήρι νερό.
Βάζετε το ταψί στο φούρνο και ψήνετε στους 200oC για 20 λεπτά. Χαμηλώνετε τη θερμοκρασία στους 150oC και ψήνετε για 1 ώρα και 50 λεπτά. Αν χρειαστεί, προσθέτετε κατά τη διάρκεια του ψησίματος λίγο νεράκι.
Σχολη Χορου Θεσσαλονικη Σχολη Χορου Θεσσαλονικη Oλα όσα γνAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone
Αρνάκι με πετιμέζι Σχολη Χορου Θεσσαλονικη
Το αρνάκι σε μια γλυκοπικάντικη εκδοχή που δεν θα περάσει απαρατήρητη.
από τη Σιμόνη ΚαφίρηΥλικά για 6 άτομα:
2 κιλά αρνάκι ή κατσικάκι
1 φλιτζάνι πετιμέζι
½ κιλό πατατούλες
4-5 σκελίδες σκόρδο
2 πιπεριές πράσινες, καυτερές, κομμένες σε ροδελίτσες
1 κιλό ντοματίνια
2-3 κλαδάκια μάραθο
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο, ρίγανη
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος
Food Styling: Tina Webb
Καθαρίζετε τα σκόρδα, τα κόβετε στη μέση κατά μήκος και αφαιρείτε την πράσινη ουρίτσα του κέντρου. Τα περνάτε από αλατοπίπερο στο οποίο έχετε ανακατέψει και λίγη ρίγανη.
Χαράζετε το κρέας και μπήγετε μέσα στις χαρακιές τα σκόρδα. Αλατοπιπερώνετε, το αλείφετε με Λάδι και το τοποθετείτε σε ταψί.
Πλένετε καλά τις πατατούλες, χωρίς να αφαιρέσετε τη φλούδα τους και χωρίς να τις κόψετε. Τις αλατοπιπερώνετε και τις βάζετε γύρω από το κρέας. Πασπαλίζετε με τις καυτερές πιπεριές. Τοποθετείτε ανάμεσα τα ντοματίνια και βάζετε από πάνω τα κλαδάκια του μάραθου. Περιχύνετε το φαγητό με λίγο ελαιόλαδο και το πετιμέζι αραιωμένο με ένα ποτήρι νερό.
Βάζετε το ταψί στο φούρνο και ψήνετε στους 200oC για 20 λεπτά. Χαμηλώνετε τη θερμοκρασία στους 150oC και ψήνετε για 1 ώρα και 50 λεπτά. Αν χρειαστεί, προσθέτετε κατά τη διάρκεια του ψησίματος λίγο νεράκι.
Σχολη Χορου Θεσσαλονικη Σχολη Χορου Θεσσαλονικη Oλα όσα γνAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone
Στις 8 το βράδυ η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας
Σε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα- η AppleAppleApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κ
<저작자표시-변경금지> 저작자를 밝히면 자유로운 이용이 가능하지만, 변경 없이 그대로 이용해야 합니다.
댓글목록
등록된 댓글이 없습니다.