брауни с малини > 일정표

  • 로그인  |
  • 회원가입
  • FAQ
  • 사이트 내 전체검색
일정표
  소개   >  일정표


брауни с малини (/ ~ /)

페이지 정보

작성자 Petra 작성일24-04-03 11:55 조회123회 댓글0건

본문

raspberry-brownies-take-a-cake-1_1.jpgНаслади се на този изключително примамливо какаов сет от 24 брауни с какао мини с орехи – невероятно подходящ за специални поводи по всякакъв повод!

Нашето брауни ще те завоюва от раз с изобилието от разтопен какао, наситено смлени ядки и непречистена кафява влажна захар Мусковадо.

Специфичният замъкващ карамелен аромат на захарта в комбинация с плътния шоколад и ядките придават несравнимото богатство на вкуса, а текстурата е деликатно хрупкава, както традицията повелява. Това е сладкишът ни с малко брашно и изобилно шоколад! А перфектният завършек? Цяла орехова ядка, обвита в… какао!

Поръчай с доставка в цяла София или вземи от пекарна на Take a Cake.

Състав: Ядки, кафява влажна захар, натурален какао, краве масло, яйца, бяло пшенично брашно, сол (морска).

Алергените са в болд.

Хранителна стойност за 100 грама продукт: Енергийна стойност 2617.6 kJ/625.6 kcal. Мазнини: брaуни take a cake 46.4 г, от които наситени мастни киселини 16.6 г. Въглехидрати: 38.1 г, от които захари 23.8 г. Белтъци: 13.9 г. Сол: 0.2 г.

Кексчето, в което има нещо традиционно, нещо първородно и нещо розово. Голямата изненада тук е покритието. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на заквасената сметана и специалния розов шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи розовия си цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покривка.

Вариант 2:
Любимото ти кексче с ванила от сочно, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо непознато – сърце от плодова конфитюр. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия десерт. Финишът е няколко щриха червен шоколад.

Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо класическо, нещо ново и нещо розе. Голямата изненада тук е глазурата. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на киселото мляко и специалния розов шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи розовия си цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покривка.
  <저작자표시-변경금지> 저작자를 밝히면 자유로운 이용이 가능하지만, 변경 없이 그대로 이용해야 합니다.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

상단으로

[37832] 경북 포항시 남구 희망대로 810 (대도동 313-1) 대표전화 054)272-7330 | 팩스 054)281-7330
Copyright © 2017 Pohang Sports Academy. All Rights Reserved.